Környóvó

Mintaki a közepes képességű iskolás tanításai. Barátai segítenek neki megérteni és közzétenni a bölcsességet. Szerepel tehát még Málna, a Csíkos ikrek, Fejes Sanyi és Madár Pali, Vilma néni, Kisadél, Esmester, Vancsoki, Lovag kutya és más kutyusok meg macskák és persze átlagos értelmi képességű szülei is itt vannak, valamint központi szerepben jelennek meg fák, virágok, cinkék, verebek, egy szarka, legyecskék, molyok, mókusok, hangyák és más rovarok, két bagoly, egy medve és más emlősök, az erdő széle, Mintakiék és az iskola utcája, Málnáék háza, kövek, hegyek és az ég.

Friss topikok

  • pincebogarr: macska (2013.03.25. 00:54) Nincs mit!
  • csontfej: Most látom csak, mekkora genyó ez a Perec bácsi! :) (2010.03.12. 17:25) Pereces bolt
  • Vancsoki: @Rogyu: Heló köszi. Még kell egy-két hónap, de elérhetősége van, írni neki, vásárolni addig is lehet (2010.03.11. 19:49) Aha jaja
  • csontfej: @nemtökmindegy: Pukkaszd ki és boldog leszel! Csakhogy ez a lufi nem pukkad ki, ha óriásira fújod.... (2010.03.02. 20:18) Ególufi

Inkább olvasnál az ablaknál!

2010.02.17. 20:04 - Vancsoki

Címkék: iskola elem lecke szelektív gyűjtés lovag kutya vilma néni kölcsönkér

  Igen! Lovag kutya jól megtanulta a leckét, mikor együtt válogattuk és vittük le Vilma néni szemetét.
Most már Lovag tanítja Vilma nénit a szelektív gyűjtésre…
Már csak azt kellene elérni, hogy újratölthető elemet használjanak...—akkor nem jönnek az óriásgyűjtőhöz ugyan, de nem baj, mert otthon bármikor kölcsönkérhetem Lovagot és akkor cincálhatja a kartont kedvére, én meg papírzacskó pukkanásokkal ijesztgethetem, míg csóválódó farkára nem huppan. –emlékezett mosolyogva Málna és már szaladt is fel az osztályba.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mintaki.blog.hu/api/trackback/id/tr631776914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása